Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Netværk

NETVÆRK FOR FRIVILLIGE I VORES MEDLEMSFORENINGER
Frivilligcentret faciliterer netværk med det formål at genere viden, samarbejde og sparring mellem foreninger i Odense.
Vi tilbyder at starte og facilitere relevante netværk mellem foreninger, men vi kan også hjælpe jer med at udvide og starte jeres eget netværk.

Bliv en del af et netværk
Det kan give mange fordele for en forening og for de frivillige at indgå i forskellige netværk. Det kan synliggøre og positionere foreningen over for potentielle frivillige, brugere, samarbejdspartnere og bevillingsgivere.
Samtidig er netværk en måde at bringe mennesker sammen for at sætte erfaringer og viden i spil på en gensidigt værdig og ligeværdig måde, så der kan skabes øget samarbejde på tværs og videndeling, der kan åbne for nye retninger og udvikling.

Netværk mellem mennesker og mellem foreninger gør, at vores samlede ressourcer og viden vokser. Et netværk er godt til at øge ens viden og energi og til at lære andre mennesker og foreninger at kende. Deltagerne i netværket bestemmer formen, indholdet og hyppigheden af møderne osv.

Nedenfor kan du læse om de netværk, vi pt. faciliterer. Har du andre ønsker, behov eller ideer kan du udfylde formularen her – så undersøger vi, om der er basis for at starte noget nyt op. Du kan også kontakte foreningskonsulenten på forening@frivilligcenter-odense.dk.

 

Netværk, som frivilligcenteret faciliterer:

Modtagernetværket

For foreninger, der arbejder med modtagelse og integration.
Læs mere.

Bolbronetværket

For foreninger, der arbejder lokalt i bydelen Bolbro i Odense.
Læs mere.

Er du interesseret i at høre mere eller være med i et af netværkene, så kontakt foreningskonsulenten på forening@frivilligcenter-odense.dk.