FRIVILLIGCENTER ODENSE - DIN INDGANG TIL FRIVILLIGHED I ODENSE
VIDEN - INSPIRATION - NETVÆRK
hænder-hjemmesidehænder-hjemmeside

Frivillig Fredag 2017

Frivillig Fredag

FRIVILLIG GALLA og ILDSJÆLEPRISEN
29. september 2017 - kl. 16:30 - kl. 01:00
Musikhuset Posten

 

 galla2016

 

Den 29. september er Frivillig Fredag - Danmarks Frivillighedsdag. I Odense markeres dagen bl.a. med Frivillig Galla, og Frivilligcenter Odense har på vegne af den frivillige Galla-gruppe og Odense Kommune fornøjelsen af at invitere til et brag af en fest for de frivillige inden for det sociale område i Odense!

 

Hvad sker der?
Frivillig Galla er vokset! Frivillig Galla finder nu sted i  centrale rammer på Musikhuset Posten, som kan rumme op til 300 festglade frivillige.Frivillig Galla indeholder nu også Odense Kommunes officielle anerkendelse og uddeling af Ildsjæleprisen (samt fire spritnye priser.)  

 

Ligesom de øvrige år er en fotograf klar til at tage billeder af gæsternes ankomst på den røde løber og et festligt fællesbillede af Odenses seje frivillige.

 

Birgitte Weinberger fra OFF, Odenses velrenommerede kortfilmfestival, leder os kyndigt igennem aftenen. Først spises og afholdes prisshow, dernæst står Christian Brøns står for det musikalske indslag fra scenen, og til slut lufter vi galla-tøjet på dansegulvet. 

 

Vis værdien - konkurrence - #visværdien #frivilliggallaodense
Tag et billede der viser "frivillig-værdi", læg det på Instagram og markér det med  #visværdien og #frivilliggallaodense. Så deltager du i lodtrækningen om præmier fra de søde sponsorer og samarbejdspartnere. Er du ikke så meget til det med billeder og sociale medier, så vil der, til festen, være mulighed for at deltage i konkurrencen på anden vis. 

 

Pris: 50 kr
Deltagerbetalingen på 50 kr giver dig mad, bobler og to sodavand. Drikkevarer herudover kan købes i baren til frivillig-venlige priser. Betalingsanvisning modtager du i den bekræftende "tillykke-mail", du vil modtage, efter du har anmodet om tilmelding. (der kan gå et par dage, inden du modtager denne)

 

 

Ildsjæleprisen

Ildsjæleprisen 

Klik her og og læs mere om Ildsjæleprisen og hvordan du selv kan være med til at bestemme, hvilke frivillige, der skal have en pris. Der er frist for indstilling til priser den 4. september.

 

 

Pladserne frigives således

Billetterne Frivillig Galla frigives af to runder:

  1. Første runde sker fra d. 7. august, kl. 14:00 her frigives 200 billetter. Hver forening får her maksimalt 10 pladser, der tildeles efter "først til mølle"-princippet".
  2. Anden runde sker fra d. 1. september - 15. september, kl. 10:00, her frigives de resterende sidste biletter uden begrænsning på antallet af frivillige fra en forening. Dette er således endnu en chance; skulle du ikke have nået at få en plads i første runde.

 

Invitation

Se Invitation 

(formularen for at anmode om tilmelding åbnes den 7. august kl.14:00 - der er tale om personlig tilmelding)

 

Tilmelding

Anmodning om tilmelding her.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Hilsen Frivilligcenter Odense, Galla gruppen og Odense Kommune

 

Galla-gruppen består i år af repræsentanter fra følgende foreninger: Ungdommens Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Bedre Psykiatri Ungdom, Red Barnet Ungdom, Ældresagen og Frivilligcenter Odense.

 

Tak til vores Sponsorer

posten        mmoks        kosmos        kold college        cinnemaxx

 

Frivillig Fredag?

MARKERER DIN FORENING FRIVILLIG FREDAG?

Frivilligrådet opfordrer alle med interesse for frivilligheden – foreninger, frivilligcentre, kommuner, virksomheder, skoler, plejecentre, og mange flere - til at byde ind med aktiviteter, som kan synliggøre, fejre og udvikle frivillige og frivilligt arbejde. Frivilligrådet støtter som national koordinator op om de lokale aktiviteter med gratis merchandise, tema-seminarer, nyhedsbreve, PR og med inspiration på deres hjemmeside. 

Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis i planlægger at afholde Frivillig Fredag - vi vil forsøge at samle og synliggøre de forskellige tiltag i Odense. 

 

ÅRETS TEMA - "VIS VÆRDIEN"
Temaet for Frivillig Fredag 2017 er Vis værdien. Med dette tema opfordrer Frivilligrådet til at dagen bruges som en anledning til at vise, hvordan frivilligheden bidrager med værdi, både for samfundet og den enkelte.

 

Frivilligheden skaber sammenhængskraft og tillid i samfundet, demokratisk dannelse og medborgerskab, og har stor værdi i forhold til de velfærdsudfordringer frivillige og frivillige foreninger løfter og forebygger.

 

Noget af det der gør frivilligheden så værdifuld er, at den skaber fællesskaber. At være en del af et fællesskab betyder, at vi som mennesker lærer af hinanden, får venner, vi deler interesser med, møder mennesker, der gør os glade, får anerkendelse og ansvar overfor andre. Det skaber tillid og selvtillid. 

 

Vi lærer de sociale spilleregler, der er nødvendige for at omgås hinanden at kende, og vi bliver styrket af den handlekraft, der kommer ved at vi sammen med andre skaber en forandring. 

 

Når vi oplever, at der er brug for os og at vores bidrag betyder noget, skaber det en værdi i form af bedre livskvalitet, mening med tilværelsen og følelsen af at høre til.