Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Synlighed i Borgernes Hus

Borgernes Hus har landets mest centralt placerede foreningslokaler. Samtidigt bidraget husets forskellige beboere til, at mange odenseanere og fynboer besøger huset i kortere og længere tid. 
Det gør det muligt for jer som forening, at viser den forskel, I gør - og måske endda engagere nye frivillige og brugere i jeres arbejde. 

 

Konkrete muligheder for synlighed
Vi hjælper vores medlemsforeninger med at være synlige i Borgernes Hus. Her er de faste tilbud, som vi har. Har I brug for noget særligt, må I gerne kontakte os.

 

Frivilligjobmappen

En mappe med aktuelle frivilligjobs i Odense. Her kan besøgende kigge på frivilligjobs, og tage et job med hjem. Vi har to frivilligjobmapper: en ved Frivilligcenteret på 2. sal og en ved Borgerservice på 1 sal.

Sådan får din forening et job i frivilligjobmappen: Vi opdaterer løbende mappen med nye jobs fra frivilligjob.dk. Vi udvælger jobopslag efter, at der skal være noget for alle interesser. Vil du være sikker på, at vi tager dit jobopslag med, skal du sende en mail til frivilligjob@frivilligcenter-odense.dk med link til jobopslaget.

DSC08830

Månedens Forening
Mange gæster stopper og kigger på vores facade. Derfor har vi indrettet en lille væg til, at en forening hver måned kan vise deres arbejde frem. Væggen måler 149 cm x 79 cm og har en hylde øverst, som I også kan benytte.

Sådan bliver din forening Månedens Forening:
I kan booke en måned, som er særlige vigtig for jer. Kontakt foreningskonsulenten på forening@frivillig-centerodense.dk for at aftale en tid. I er selv ansvarlige for at pynte foreningsvæggen.
 20171207 135403

Synlige materialer
Et medborgerhus er et sted, hvor gæsterne oser.
Derfor har vi sat brochurerstandere op to steder i Borgernes Hus: en ved Frivilligcenteret på 2. sal og en ved Borgerservice på 1 sal.

Sådan får din forening materialer i standerne:
Kom forbi Frivilligcenteret i vores åbningstid og aflever din forenings materialer - Vi sætter det på den rette plads. Vi har kun mulighed for at fremvise brochurer med en brede på 10 cm og 15 cm i bredden.

 20171207 135422

Facebook
Vi er med til at styre Borgernes Hus' facebookside. Har din forening en aktivitet i Borgernes Hus, som er interessant for andre? Så har vi mulighed for at lave opslag og dele tilbud på jeres vegne vis Borgernes Hus' facebookside. 

Sådan bliver din forening synlig på Borgernes Hus' facebookside:
I har to muligheder. 
1) Opret jeres arrangement som en facebook-begivenhed på jeres egen forenings facebookside. Sæt derefter Borgernes Hus på som med-arrangør. Det betyder ikke, at Borgernes Hus er med til at planlægge eventet, men at eventet også bliver synligt på Borgernes Hus' facebookside. 
2) Bed os dele din forenings facebookopslag på Borgernes Hus' facebookside. Kontakt leder@frivilligcenter-odense.dk

 

 Udklip

Mere på vej
Vi samarbejder med de andre beboere i Borgernes Hus om at finde på nye og spændende måder at vise frivilligheden frem i Odense. Fx synligheden ved indgangen og flere udstillingssteder.

Har du en god idé, vil vi gerne høre den. Skriv til leder@frivilligcenter-odense.dk

 Sprgsml