Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Bolbronetværket

Publiceret: Tirsdag, 12. december 2017 10:56

Bolbro-netværket
Et lokalt netværk for frivillige sociale foreninger og andre aktører på børne- og ungeområdet i Odense-bydelen Bolbro. Netværkets formål er at understøtte det gode børne- og ungdomsliv i området ved at koordinere indsatser og aktiviteter, lave fælles arrangementer og styrke samspillet mellem de forskellige aktører for en mere sammenhængende indsats over for udsatte børn og unge.

Netværket mødes cirka en gang i kvartalet.

Familiedag på Fyns vædeløbsbane

Publiceret: Torsdag, 05. april 2018 13:53

Den 5. maj 2018 åbner Fyens Væddeløbsbane for andet år i træk dørene til en spændende og aktiv dag for hele familien på tværs af kulturer! 

I Odense vil vi styrke integrationen og give nye borgere den bedste start i byen samt give alle borgere muligheden for at være en del af et lokalt fællesskab. 
På Familiedagen mødes ”nye” og ”gamle” odenseanere til en dag fyldt med aktiviteter for børn, picnic i det grønne, streetfood og spændende musik og dans. 

 

Læs mere her 

Odense spiser sammen

Publiceret: Mandag, 12. marts 2018 13:54

IKKE FLERE PLADSER. Kom til fællesspisning i Borgernes Hus, hvor vi står klar til at kræse om dig med god mad, underholdning og hyggeligt samvær. Vi vil huse 100 af Odenses Borgere til en aften i fællesskabets tegn, hvor vi sørger for en hyggelig atmosfære i kantinen på 3. sal. Odenses frivillige foreninger, blandt andet Vegetarisk Forening Fyn, laver en lækker buffet til jer, og vi garanterer for, at der er noget til enhver smag. Vær klar på at grine, samtale og møde nye spændende mennesker. 

Tilmelding til email faellesspisning@frivilligcenter-odense.dk 

Tilmeldingsfrist d. 23.april. 

Vi glæder os til at se dig!

Book en frivilligsamtale

Publiceret: Mandag, 07. august 2017 11:08

Har du lyst til at arbejde frivilligt, men savner inspiration og viden for at finde præcis det der matcher dine ønsker?
Book her