Følg Frivilligcenter Odense på Facebook og Instagram, 
og tilmeld dig vores nyhedsbrev. 

FB fLogo Blue broadcast 2Facebook

          

instaInstagram

          

email iconNyhedsbrev

Frivillig Fredag 2018

Frivillig Fredag

Den 28. september er Frivillig Fredag - Danmarks Frivillighedsdag og i Odense markeres det med hele 3 events.


Vindue for en forening - Samarbejde med butikker i bymidten
Kampagnen "Vindue for en forening" skaber samarbejde mellem byens butikker og de frivillige sociale foreninger. Konceptet er enkelt - byens butikker stiller et vindue og evt. plads i butikken til rådighed for en forening, som derved får mulighed for at synliggøre foreningens arbejde for de handlende i byen.
Læs mere om Vindue for en forening her


Frivillig Fredag - Synlighed i Borgernes Hus
Byens frivillige, sociale foreninger og Frivilligcentret går sammen om en happening som kan synliggøre det frivillige sociale arbejde i Odense.
Mere information følger.

Frivillig galla og Ildsjæleprisen - Fejring af byens frivillige
En festlig aften, hvor byens frivillige fejres med spisning, underholdning og mulighed for at netværke på tværs af byens foreninger. En frivillig arbejdsgruppe arbejder på at sammensætte et spændende program for aftenen.

Læs mere om FrivilligGalla her
Læs mere om Ildsjæleprisen her 

FRIVILLIG FREDAG - TEMA 2018 - "Her er vi seje sammen"

Temaet for Frivillig Fredag 2018 er Her er vi seje sammen. Med dette tema opfordrer Frivilligrådet jer til at vise jeres lokale frivillighed frem og alt det, der gør netop jeres lokalområde, forening eller gruppe til noget helt specielt, som I er stolte af.

Når vi engagerer os som frivillige eller aktive medborgere gør vi Danmark til et bedre sted at bo. Vi lærer nye mennesker at kende, som vi måske ikke ellers ville have mødt og får tillid til hinanden. Det bidrager til sammenhængskraften. Når vi går sammen, kan vi mere, end vi kan hver for sig og det frivillige engagement giver grundlag for nye aktiviteter og initiativer lokalt. Læs mere på www.frivilligfredag.dk